Vitinka – ponosni sponzor 50. jubilarnog Praznika mimoze

Najznačajnija manifestacija tokom godine u Herceg Novom je svakako Praznik mimoze. Ove godine, dešava se 50. jubilarni put i sigurno je najveći do sada.

Manifestacija je svečano otvorena velikom feštom 1. februara i od tada su svakodnevno na programu uzbudljiva, zabavna i zanimljiva dešavanja koja okupljaju mnoge goste ne samo iz regiona, nego i svijeta. S obzirom da je ovo 50. jubilarni praznik, simbolično, organizovano je 50 programa u trajanju od 50 dana.

Maskenbali, karavani, ulični performansi, koncerti regionalnih zvijezda, berba mimoze, veče mediteranske pjesme, međunarodne karnevalske povorke, međunarodni susret duvačkih mažoret ansambala, izložba cvijeća, dječiji program samo su neki od sadržaja kojima se proslavlja veliki jubilej.

Jedan od sponzora ovogodišnjeg Praznika mimoze je i domaća kompanija Vitinka koja već nekoliko godina uspješno posluje na prostoru Crne Gore. “Izuzetno nam je zadovoljstvo da smo dio velikog jubileja ove manifestacije. Posebno nam je drago što smo poklonima obradovali mališane na najljepšem događaju, dječijem maskenbalu, gdje su nas klinci oduševili svojom maštom”, poručuju iz Vitinke.

Praznik mimoze se završava 22. marta, još uvijek imate priliku da posjetite Herceg Novi i doživite ovu predivnu bajku pod maskama.