Kompanija “Prointer” potpisala sponzorski ugovor sa Nemanjom Majdovom

Svjetski šampion i evropski vicešampion u džudou Nemanja Majdov potpisao je jednogodišnji sponzorski ugovor s kompanijom Prointer ITSS Banja Luka.

Jedna od vodećih domaćih IT kompanija i najbolji srpski džudista iz Istočnog Sarajeva ozvaničili su saradnju na današnjoj konferenciji za štampu na Jahorini na kojoj se Majdov inače često priprema za svjetska takmičenja.

„Sponzorska saradnja sa Prointerom definitivno će me rasteretiti što se tiče brige o finansijama. Moći ću da ispratim sve programe i turnire za olimpijsku normu sve do početka igara u Tokiju 2020.godine. Uz ovakvu podršku, sada smo svi jedan tim koji pobjeđuje i ide do vrha.“, istakao je Nemanja Majdov.

Iz kompanije Prointer ITSS izražavaju zadovoljstvo što kao sponzori mogu da pomognu svjetskom šampionu u nastavku karijere. Danas potpisano sponzorstvo samo je potvrda već započete misije Prointera da podržava mlade talente, uspješne sportiste i društveno odgovorne pojedince i organizacije.

„Posebna nam je čast što imamo priliku da najbolji svjetski džudista koji dolazi iz Istočnog Sarajeva promoviše Prointer. Tako će uspješan mladi sportista podržati  IT kompaniju u kojoj radi veliki broj mladih stručnjaka koji svakodnevno kreiraju brojna softverska rješenja. I Nemanjin i njihov potencijal je najbolji pokazatelj kako mogu da donesu bolju budućnost svojoj zemlji.“, naglašavaju u Prointeru.

Već iduće sedmice Nemanja Majdov će braniti boje Srbije na Mediteranskim igrama koje se održavaju u Taragoni. ​Nakon igara u Španiji slijede novi izazovi na Grand Prix takmičenjima i kampovima po svijetu.

„Najbitnije će biti Svjetsko prvenstvo u Bakuu na kojem ću u septembru braniti svjetsku titulu. Prije toga ću se spremati na Jahorini gdje obavljamo naše bazične pripreme. To je postala tradicija, jer se već četiri godine ovdje pripremam za najveće izazove.“, rekao je Majdov.

Ističe da je najvažnije da zdravstveno nema ni jedan problem. Najslavniji sportista iz Istočnog Sarajeva podvlači da sve ide kako treba i da je najvažnije da korak po korak dođe do cilja.