Prointer se uključio u humanitarnu akciju “Trka za život”

Banjalučka kompanija Prointer ITSS uključila se u humanitarnu akciju “Trka za život” koja će se održati 11. avgusta na Jahorini, u organizaciji Olimpijskog centra “Jahorina” i  humanitarne organizacije “Podrži život”.

Ova humanitarna trka biće organizovana u dvije discipline – porodična i ekstreme, kotizacija je 20 KM a cjelokupni prihod ide u dobrotvorne svrhe fondacije “Podrži život”. Pravo učešća imaju sve punoljetne, fizički sposobne osobe, a učesnici mlađi od 18 godina moraće biti u pratnji starije osobe kako bi se mogli prijaviti.

Prema riječima organizatora “Trka za život” je prva ljetna trka ove vrste na Jahorini. Sjajan izazov za porodice, rekreativce i naravno za iskusne takmičare. Takmičari će imati priliku da u uzbudljivim trkama upoznaju ljepote Jahorine i promovišu prave ljudske vrijednosti.

Iz kompanije Prointer naglasili su kako je upravo ovaj humanitarni karakter trke jedan od glavnih razloga da se uključe u akciju i podrže je kao sponzori.

“Ovo je još jedan hvale vrijedan događaj na Jahorini pa nam je velika čast dati svoj doprinos ideji koja ne samo da promoviše porodične i humane vrijednosti nego za cilj ima i konkretnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije. S ovom trkom nastavljamo naše težnje da gdje je god to moguće podržimo ideje koje, osim sportskih i kulturnih vrijednosti, imaju dodatnu korist za mlade i socijalno ugrožene. Upravo zato pozivamo sve one koji su u mogućnosti da se prijave na ovu trku i time doprinesu da ovakvih projekata bude što više u budućnosti”, rečeno je u kompaniji Prointer.

Prema njihovim riječima “Trka za život” nije prva a definitivno ni posljednja akcija humanitarnog karaktera kojima će Prointer pružiti svoju podršku. Kako su naglasili, cilj kompanije osim uspješnog poslovanja, uvijek je bio i podrška zajednici i našim ljudima kad god je to moguće.

Više informacija o “Trci za život” možete saznati na zvaničnoj stranici Olimpijskog centra “Jahorina” gdje možete i prijaviti svoje učešće.