Akcija Klinike Svjetlost Banjaluka: Podignite kapke ili uklonite podočnjake po 20% jeftinijoj cijeni!

Cijeli mart slavimo ljepotu!

Nakon uspješne akcije popusta na lasersku korekciju dioptrije, odlučili smo da dolazak lijepog vremena proslavimo popustom od 20% popusta na oba zahvata, podizanje kapaka i uklanjanje podočnjaka, do kraja marta. Zato rezervišite svoj termin što prije!

Oba zahvata su bezbolna, traju do 45 minuta i isti dan idete kući. Budući da znamo da je svakom od vas vrijeme važno, omogućili smo vam i online konsultacije slanjem fotografije po instrukcijama koje dobijete od nas.

U našoj klinici rez na gornjim kapcima radimo posebnim elektro nožem sa kojim nema krvarenja, a otečenost poslije operacije je minimalna što u praksi znači da će i oporavak trajati još kraće.

Kada je u pitanju uklanjanje podočnjaka, taj zahvat radimo kroz unutrašnji dio kapaka što znači da nema rezova, i ne, nema šavova. Oporavak je brz i efekti vidljivi odmah.

Prepustite se rukama stručnjaka sa godinama iskustva i sjajnim rezultatima iza sebe, a sebi poklonite ono što ste oduvijek željeli – novu mladost na vašem licu.

Sve informacije možete dobiti na našoj Facebook ili Instagram stranici, ili putem besplatnog info telefona 0800 50 113. Rezervisati termin možete i samo jednim klikom na link ovdje.