Vila poznate zvijezde ostaviće vas bez daha

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez nedavno je stavila na prodaju svoj luksuznu vilu u Dallasu koju je kupila prošle godine kako bi bila bliže porodici i prijateljima

Selenina raskošna vila s pratećim objektima poput predivnog bazena i teniskog terena proteže se na oko šest kvadratnih kilometara, a smještena je u predgrađu Dallasa, u Fort Wortu.

Cijena je prava sitnica za zvijezde – zainteresovani kupci trebaju izdvojiti tri miliona dolara.

Bivša teen zvijezda koja je u showbizzu odmalena svaki slobodan trenutak voli provoditi sa svojom porodicom. Ova luksuzna vila kao stvorena je za uživanciju s najbližima: osim bazena sa slanom vodom i vodopadom, tu je i malo kućno kino s osam udobnih mjesta u kojem je Selena često uživala gledajući omiljene filmove.

Prilikom uređenja enterijera, dizajner je vodio računa o vedroj osobnosti mlade zvijezde jer je sve prepuno boja i veselih detalja u živim bojama.

Lijepo uređena kuća ima čak pet spavaćih soba, teren za mini golf, salu s biljarskim stolom, sedam kupatila i garažu za osam automobila. Ima i veliku sobu s kaminom, a tu su i dvije kuhinje sa svom opremom potrebnom za zabavne večere.

Zvijezda teen hit-serije ‘Wizards of Waverly Place’, koju u posljednje vrijeme povezuju s muzičarom The Weekndom, sigurno neće dugo čekati kupce.

vila selena gomez 01vila selena gomez 02vila selena gomez 03 vila selena gomez 04 vila selena gomez 05 vila selena gomez 06 vila selena gomez 07 vila selena gomez 08 vila selena gomez 09 vila selena gomez 10 vila selena gomez 11

tportal.hr