Kako je “Kate Moss” postala popularni dekorativni detalj

kate moss dekorativni detalj

Moderni enterijeri čiji se vlasnici trude da pažljivo prate trendove o uređenju uglavnom manje ili više svi liče jedan na drugi.

Posljednjih godina to su uglavnom svijetli, prozračni prostori s nedoljivim skandinavskim stilom s puno prepoznatljivih dekorativnih komada. Jedan od njih je, u zadnje vrijeme čini se nezaobilazna, uokvirena fotografija manekenke Kate Moss.

Radi se o fotografiji Craiga McDeana pod nazivom “Life is joke” (Život je šala) na kojoj možemo vidjeti lijepu Kate s podignutim kažiprstom iznad gornje usne na kojoj su nacrtani brkovi.

Već smo znali da Kate Moss može prodati sve, a ovo je dokaz da to može postići čak i kad ne pokušava. Ovu fotografiju prodaje jedan web shop po cijeni od 93 dolara. S obzirom da je fotografija dostupna za skidanje s interneta vjerujemo da su se mnogi snašli kako da je izrade bez kupovine.

Lijepa Kate plus dobra fotografija i imate chic detalj u stanu. Pa, nemamo ništa protiv.

Spending my Saturday evening on the sofa, watching the Norwegian finals of Eurovision Song Contest. I simply love this show, so it saddens to say that I don't think the finals in May will be won by us… I'm still in love with a fairytale #charmingsunday @futurenordichome #søndagfremsnakk @jorunn_ls #homeofsunday @homeofharliga #fundayinspo @58m2 #mitinspo @mitlyse #whiteinterior #nordichome  #nordicminimalism #kkliving #boligplussminstil #rom123 #vakrehjemoginteriør #putti123 #immyandindi #ssevjen #hanne_ #inspiremeinterior #nordisk_interior #mostamazinginterior #interiørmagasinet #interior4all #interior4you #interior2you #interior2all #interior444 #interior9508 #interior_delux #livingroom #scandinaviandesign

A post shared by Stine • Interiør (@krusmynteviktualia) on

S t u e n ✨ A post shared by Paulines Hjem (@paulineshome) on