Uspješan početak zimske sezone u Banji Vrućici

Sa prvim sniježnim padavinama u „Banji Vrućici“ pripremili su odgovarajuću ponudu. Iako je uobičajeno da banjski turizam u Republici Srpskoj svoju ponudu uglavnom bazira na ljetnjoj sezoni u ovom turističkom kompleksu poručuju da sezona kod njih traje tokom čitave godine.

„Da biste bili uspješni u turizmu neophodno je da konstantno imate nešto novo i zanimljivo da ponudite gostu. Nakon uspješne ljetnje sezone spremni smo i za predstojeće hladne dane jer smo našim gostima pripremili odgovarajuće wellness aranžmane. Naime, naš aranžman „Lakim korakom u zimu“ namijenjen je za kratki aktivan odmor i naročito je pogodan za druženje sa prijateljima jer druga osoba ostvaruje 50% popusta a četvrta osoba ostvaruje pravo na gratis boravak“, pojašnjava Milijana Bačić, iz Službe marketinga i prodaje.

U „Banji Vrućici“ ističu da pored aktuelnog akcijskog paketa za kojim vlada veliko interesovanje imaju spremnu ponudu i za doček Nove godine.

„Hotel „Kardial“ ima dugu tradiciju u organizovanju proslave novogodišnje noći tako smo i ovoga puta za doček 2016. pripremili dvodnevne i trodnevne novogodišnje aranžmane u ambijetu hotela visoke kategorije“, dodala je Milijana Bačić.

Kako je kazala, ove godine novogodišnja noć proslavljaće se u tri restorana „Banje Vrućice“ jer imaju najavljen veliki broj gostiju iz Hrvatske.

Kako bi svojim gostima olakšali komunikaciju između hotela u zimskom periodu te nesmetan prolazak do terapijskog centra, u Banji Vrućici nedavno je završena izgradnja novog, podzemnog prolaza. Prolaz spaja hotel „Kardial“ i hotel „Posavinu“ sa hotelima „Srbija“ i „Hercegovina“.