Uređenje životnog prostora u vrijeme prazničnih okupljanja tema 4. epizode emisije Dom info

Novogodišnje izdanje emisije „Dom info“ počelo je sa emitovanjem na bh. televizijama.

S obzirom na to da je ovo posebna, prazniča epizoda, gledaoci će imati priliku da uživaju u temama iz oblasti uređenja životnog prostora u vrijeme prazničnog okupljanja i druženja.

Ekipa emisije Dom info u proteklih mjesec dana prikupljala je informacije iz oblasti kulture življenja. Kako osjetiti svu toplinu doma ili poslovnog prostora odabirom pravog materijala za kamin samo je jedna od tema kojima su se autori bavili u ovoj epizodi.

Ukoliko su vam potrebne ideje za uređenje spavaće sobe, kako izabrati pravi krevet i mnogo drugih savjeta nemojte propustiti 4. epizodu emisije Dom info.

U vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika i gradovi se trude da urede svoje javne površine. Ekipa emisije Dom info posjetila je Zimzobal u Banjaluci, kao i Advent u Zagrebu, tako da ćete u ovoj epizodi imati priliku osjetiti bar na trenutak kako izgleda zimska čarolija u ova dva grada.

Ovo je samo djelić onoga što možete pogledati u specijalnom prazničnom izdanju emisije Dom info. I u narednoj epizodi moći ćete uživati u temama iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera.

Specijalno, praznično izdanje emisije Dom info možete pogledati u nastavku: