UniCredit Bank Banja Luka otvorila novu filijalu u Kozarskoj Dubici

UniCredit Bank Banja Luka je u Kozarskoj Dubici otvorila novu filijalu, na novoj lokaciji u samom centru grada, u Svetosavskoj ulici.

Moderno opremljena, multifunkcionalna filijala sada je potpuno prilagođena savremenim, svakodnevnim potrebama klijenata, koji svoje bankarske poslove mogu obavili još brže,  jednostavnije i ugodnom ambijentu.

Filijala Kozarska Dubica pored standardnih bankarskih usluga, svakim radnim danom od 08-16h i subotom od 08-13h podršku pruža sa svoja dva bankarska savjetnika i jedim ličnim bankarom, dok klijenti mogu samostalno koristiti i direktne kanale, te putem uplatno-isplatnog bankomata u Zoni24h u bilo koje doba vršiti podizanje novca ili polog novca na račun.

Također, UniCredit Bank Banja Luka svojim klijentima nudi i uslugu mobilnog bankarstva koja omogućava obavljanje svih neophodnioh bankarskih transakcija i bez dolaska u banku.

Za sve dodatne informacije i podršku klijentima na raspolaganju je besplatna info linija 080 051 051, kao i video uputstva na web stranici www.unicreditbank-bl.ba