Unesite zelenilo u svoj kancelarijski prostor

Svaka funkcija u ovoj kancelariji ima svoju jedinstvenu karakteristiku, a svaku funkciju obavljaju različite podgrupe, pa samim tim i dizajn enterijera nosi različite oblike i šare. Uprkos razlikama, bilo je potrebno postići jedinstvo u kompletnom dizajnu što je uspješno rješeno kombinovanjem nekoliko koncepata koji su predstavljeni osnovnim oblicima i bojama. Slobodno možemo reći da je grafika fleksibilnosti bila inspiracija ovog dizajna.

Recepciona oblast koristi zakrivljene oblike za sto, plafon i pozadinu kao glavni koncept koji odgovara dinamičnoj grafici. Dodatak mermerne kože unjeo je luksuzni osjećaj u ovaj dio kancelarije, a ujedno svi zaposleni već pri dolasku dobijaju priliku da uživaju u osvježavajućem pogledu na okolinu.

Postavljanje zakrivljenih svjetala na plafonu zajedničkog prostora i dijelu za osoblje takođe daje jedinstven osjećaj prostoru. Prilagođeni široki sto služi kao sto za okupljanje zaposlenih, dok se prostor za sjedenje nalazi na nekoliko mjesta i služi kao prostor za opuštanje, diskusiju ali i rad. Slobodno možemo reći da je funkcionalan radni sistem srž ovog dijela kancelarije ali ipak ne izgleda previše sterilno.

Postavljanje dinamičnih oblika na zid u studijskoj sobi ima za cilj stvaranje još udobnijeg prostora. Bijela boja dominira prostorijom kako bi unijela futuristički i čist osećaj u sobu. Zakrivljena svjetla na plafonima više naglašavaju futuristički koncept prostora koji se dijeli na veliku i malu salu za sastanke. Između ovih zona nalazi se pregrada u vidu staklenog zida koji se može otvoriti.

Pregradni zid između prostorija koristi staklene pregrade za stvaranje osećaja prostranostim, a zajednički prostor u centru sobe može se koristiti kao prostor za okupljanje, radni prostor i prostor za diskusiju. Na taj način, zakrivljene klupe i svetla zapravo postaju fokusne tačke u ovoj oblasti.

Ipak, ono što najviše oduševljava u dizajnu ovog radnog prostora jeste bogata upotreba drveta (koje je nesumnjivo glavni materijal) u kombinaciji sa bujnim zelenilom koje se može sresti na gotovo svakom koraku – od manjih radnih zona pa sve do preljepe terase koja služi za uživanje u šoljici kafe ili razmjenu kreativnih ideja zaposlenih.