Umjetnički detalji koji stvaraju elegantnu atmosferu

Wang Rui, dizajner projekta, stvara jedinstven dijalog između drevnih i modernih elemenata kao što su vintage sofe i Sanyuove slike. Njegov dizajnerski jezik integrira raznolikost u prostor, dodajući dašak života i svježine cijeloj rezidenciji.

Dizajn je vrsta logike koja preoblikuje prostor. Sadašnji stambeni dizajn teži stvaranju emocionalne veze između prostora i njegovih stanovnika. Jezik dizajna prožima urbani ritam, kulturni tenor i harmoničnu estetiku kako bi se razvila atmosfera s jedinstvenim životnim stilom u kojem stanovnici mogu uživati, voljeti i poželjeti.

 

 

U ovom prstoru šareni set skulptura  dočekuje stanare delikatnim linijama i okruglim i moćnim oblicima pored ulaznog hola. Umjetnička djela su šarmantna i uzvišena do detalja. Prizivaju graciozne kurtizane iz antičkih vremena, primjer misterije i sofisticiranosti. Elegantni zidovi u pozadini djeluju kao savršena dopuna. Inspiracija dolazi iz tkanja i teksture tkanina koje se suše na suncu. Pojam tradicionalne izrade dodaje romantičnu notu sceni. Harmonična estetika i konotacija okoline obogaćuju sva umjetnička djela unutar rezidencije.

U rezidenciji, zidovi postaju suštinski element dizajna. Umjesto da funkcionišu kao standardna pozadina, njihove robusne teksture dočaravaju boemsku slobodu koja slavi raznolikost. Jezik dizajna poziva stanovnike da definišu svoj životni stil umjesto da slijede propisane.