Umičević: Na gradsku Skupštinu staviti pitanje o prostorijama RK Borac

Član Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac i predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević traži da se na dnevni red gradske Skupštine Banjaluka stavi pitanje o prostorijama kluba.

Umičević navodi da bi i Skupština trebala da se informiše o procesu koji klub vodi kako bi sačuvao svoje prostorije u Srpskoj ulici, piše Glas Srpske.

– Očekujem da se odbornici, ali i građani upoznaju sa informacijama o otimačini prostora u Srpskoj ulici jer je sve otišlo predaleko.  RK Borac je ponos našeg grada, ne možemo i ne smijemo da dozvolimo da se na ovako bezobrazan i bahat način otimaju prostorije kluba. Tom prilikom ćemo iznijeti argumente i činjenice,  a pozivamo da sjednici prisustvuje i gospodin Nebojša Torbica i da on predoči svoje argumente i stavove, pa da vidimo jesmo li u pravu i da završimo agoniju. Tražim od gradonačelnika Draška Stanivukovića i od Kolegijuma skupštine i zamoljavam ih , ukoliko im je stalo do Borca, dajte da to pokažemo. Ukoliko se prijedlog ne prihvati, mnoge stvari će biti jasnije i pašće sve maske, vidjeće se ko je za Borac, a ko protiv – naveo je Umičević.