NO SLEEP: Zagrijavanje za EXIT uz ARTBAT i veliku open-air žurku 10. i 11. jula u Beogradu!

U duhu proslave svog dvadesetog rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, EXIT sprema i veliko beogradsko zagrijavanje 10. i 11. jula pod nazivom „No Sleep till EXIT“!

Na prostoru ispred silosa „Žitomlina“ na Dorćolu, tik uz Dunav, nastupiće trenutno najtraženiji DJ duo na svijetu ARTBAT, kojima će to biti prvi međunarodni nastup poslije četiri mjeseca pauze! Biće to ujedno i prilika da u Beogradu predstave njihov novi planetarni hit „For A Feeling“, koji se ne skida sa svjetskih radio stanica još od objave u aprilu.

Za tu pjesmu je i David Guetta rekao da je najbolja koju je čuo u 2020, a još u promo periodu prije objave vrtjeli su je i Tale of Us, Annie Mac, Pete Tong, Tiesto i stotine drugih svjetskih DJ zvijezda. Ovih dana aktuelna je i obrada ove pjesme u izvođenju Kaleidoscope Orchestra, poznatih po obradi i drugih DJ zvijezda kao što je Skrillex. Uz ukrajinski DJ duo, u subotu 11. jula nastupiće još i regionalna DJ ikona Marko Nastić, naš DJ i producent u usponu Coeus, kao i jedan od bardova beogradske DJ scene posljednjih godina, Kristijan Molnar.

Samo dan ranije, u petak 10. jula, ispred silosa „Žitomlina“ na Dorćolu nastupiće i maestralni splitski reper Vojko V, popularni beogradski alt-rokeri Artan Lili, alter-pank bend Ide Prester MaiKA, osiječki hit treper z++, domaća rep senzacija Spejs Noksi, te nekadašnji DJ iz FAM kolektiva Enzzy i autor najvećeg trep hita prošle godine „Ide gas“, Britni! Cijeli vikend zagrijavanja kojim i zvanično počinje obilježavanje dvadesetog rođendana Exita, otvoriće misteriozni DJ i svojevrsna amajlija EXIT tima, Lutemania.


Ulaznice od srijede, a EXIT kupcima popust od 50 do 100%!

U srijedu, 17. juna tačno u podne na Gigstix.com, stiže prva, izuzetno ograničena količina ulaznica za veliko EXIT zagrijavanje u Beogradu. Očekuje se veliko interesovanje u zemljama regiona za prvi međunardni događaj poslije četiri mjeseca i ulaznicama će se automatski menjati cijena kako budu nestajale jer je kapacitet ograničen.

Svi koji imaju ulaznice za EXIT, mogu svoju ulaznicu za prvu noć da dobiju potpuno besplatno, uz obaveznu prijavu putem ovog kratkog onlajn formulara, a nakon prijave neophodno je da se na događaj ponese lični dokument, kao i EXIT ulaznica u fizičkoj ili elektronskoj formi, kako bi bila validirana na ulazu i nastavila da važi za EXIT u avgustu.