„Tržnica“ najavila održavanje manifestacije „Dan za hvala“

Banjalučka „Tržnica“ a.d. danas je najavila održavanje tradicionalne manifestacije „Dan za hvala“ 2. juna, kojoj će predhoditi obilježavanje Krsne slave Društva 30. maja.

Na konferenciji za novinare generalni direktor „Tržnice“ Miodrag Kaurin rekao je da je „Tržnica“ u prošloj godini i u prvom kvartalu ove godine ostvarila dobre rezultate.

„Iako su teška vremena iza nas, uspjeli smo da ostavarimo dobit u tržničkoj usluzi na nekoliko lokacije. S obzirom da imamo rezultate nadamo se da ćemo uspjeti ostvariti neke planove, poput rješavanja mjesta parkinga“ rekao je Kaurin.

Kao i ranije, manifestacija „Dan za hvala“ će biti obilježena povorkom najljepših fijakera, koja će ove godine okupiti veliki broj učesnika. Povorka će se odvijati od Nove pijace duž ulice Kralja Petra I Karađorđevića, a u svakom fijakeru će učesnici nositi različite narodne nošnje.

Na obilježavanju Krsne slave Uprava „Tržnice“ će uručiti prigodne poklone i zahvalnice najboljim poslovnim partnerima, zaslužnim organizacijama, kolektivima i pojedincima.