Sve prednosti m:tel TV paketa

Kada poželite najbolji TV program, sa mnogo dodatnih i jedinstvenih mogućnosti, pridružite se društvu zadovoljnih korisnika m:tel TV paketa.

U sklopu m:tel TV paketa možete očekivati najbolji kvalitet digitalnog TV signala kao i TV funkcije budućnosti: elektronski TV vodič, premotavanje i gledanje propuštenog TV sadržaja, Mozaik TV, snimanje sadržaja, vremensku prognozu i aktuelne izdvojene preporuke programa.

Pored raznih TV sadržaja na preko 200 TV kanala, ljubitelji sporta mogu da uživaju u kanalima poput Sport Kluba, Arena Sporta, kao i Eurosport kanalima i to u osnovnom TV paketu.

Posebno bismo izdvojili i HBO, AXN, Pickbox i Minimax videoteke, sa više stotina časova TV programa bez prekida reklamama. Filmove gledajte u svako doba dana, po želji, pauzirajte, premotavajte i vraćajte na početak, koliko god puta vi to želite.

Zabava uz najgledanije crtaće i serije obradovaće i vaše najmlađe, odaberite najinteresantnije među mnoštvom zabavnih i edukativnih kanala kao što su Baby TV, Boomerang, Minimax, Nickelodeon, Da Vinci Learning i mnogi drugi.

TV za ponijeti ili TV To Go je mogućnost koja dolazi uz m:tel TV pakete. Gdje god da krenete ponesite sa sobom i omiljeni televizijski program na svom telefonu, laptopu ili tabletu. Usluga TV To Go je besplatna a aktivacija jednostavna.

Do kraja februara ukoliko pređete u m:tel i postanete korisnik jednog od m:tel TV paketa, dobićete do 220 KM na Addiko Visa poklon kartici, 50% nižu pretplatu prva dva mjeseca i 12 mjeseci uživanja u HBO sadržajima.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.