Open IPTV preporuke: Uživajte u ekskluzivnim filmskim naslovima

Film sa nevjerovatnim scenskim zapletom, “U krevetu sa Viktorijom”, TV CINEMAX prikazuje 21.8.2017. godine u 20.00 časova.

Priča nas vodi do Viktorije Spik, (Viržini Efira) advokatice u krivičnim predmetima čiji ljubavni život ne postoji. Na jednom vjenčanju, ona se ponovo poveže sa starim prijateljem, Vinsentom (Melvil Popod) i slučajno sretne Sema (Vinsent Lakost), gubitnika koga je uspješno odbranila na sudu. Sutradan, Vinsenta optuže za pokušaj ubistva njegove djevojke. Jedini svjedok je pas žrtve. Viktorija nerado pristane da brani Vinsenta i unajmljuje Sema da joj bude pomoćnik. Tada počinje niz kataklizmi u Viktorijinom životu.

Televizijski kanal HBO 2 ekskluzivno donosi film “Do kraja”, koji je na programu 24. avgusta u udarnom terminu u 20.30 časova

Brajan Kranston ponovo u ulozi predsjednika Lindona B. Džonsona u filmu „Do kraja“. Robert Šenkan je adaptirao svoj istoimeni komad nagrađen Tonijem, a Džej Rouč ga je režirao. „Do kraja“ nudi napet osvrt na burnu prvu godinu vladavine predsjednika SAD-a Lindona B. Džonsona, kad je položio zakletvu neposredno poslije ubistva Džona F. Kenedija, izbjegavao eskalaciju Vijetnamskog rata, predstavio svoj čuveni Zakon o građanskim pravima i pobijedio na izborima dobivši pun predsjednički mandat.

Film “Dankinja” koji je na kanalu HBO u petak 25. avgusta u 20.55 časova, je nevjerovatna ljubavna priča inspirisana životima danskih umjetnika Lili Elbe i Gerde Vegener. Njihov brak i profesionalni život se razvijaju i mijenjaju kroz Lilino pionirsko putovanje kroz transrodne vode.

Pozirajući kao ženski model za svoju ženu Gerdu (Ališa Vikander), danski umjetnik Ajnar Vegener (Edi Redmejn) postaje očaran svojim ženskim identitetom i počinje život kao žena, Lili Elbe. Iako je njihov brak trpio zbog toga, Gerda je podržala Lili, koja je istraživala pravu sebe i na kraju postala jedna od prvih koji su se podvrgli operaciji promjene pola 1930-ih godina. Oskarovac Tom Huper („Kraljev govor“) prilagodio je istoimenu knjigu Dejvida Ebershofa i predstavio nam ovu dirljivu biografsku priču.

Slavni glumci Entoni Hopkins i Rej Liota potpisuju glavne glumačke role u sjajnom trileru “Blekvej”, koji je na programu u petak, 25.08.2017. godine u 23.05 časova na Televiziji Republike Srpske.

Radnja filma je smještena u Sjedinjenim Američkim Državama. Kada se Lilijan vrati kući u rodni grad na sjeverozapadu Amerike, shvatiće da se mnogo toga promijenilo. Bivši policajac, koji je sada šef kriminalne organizacije, počinje da je proganja. Uprkos savjetu šerifa da napusti grad, Lilijan odlučuje da mu se suprotstavi…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.