SUPERSTAR TV i Star TV kanali u m:tel Paketu

Skrojen za potrebe cijele porodice, podsjećamo, osnovni m:tel TV paket sa više od 250 TV kanala sadrži ekskluzivne informativne, filmske, muzičke, sportske i dječije kanale.

TV kanali SUPERSTAR TV i Star TV u okviru osnovnog TV paketa donose i više nego bogatu ponudu raznovrsnih filmskih sadržaja.

SUPERSTAR TV sa ponudom najpopularnijih svjetskih TV serija renomiranih svjetskih produkcija, na jednom mestu okuplja vrhunske filmske, serijske i premijerne domaće igrane sadržaje, koji će vas vrlo brzo očarati. SUPERSTAR TV kanal će vam ponuditi najbolje filmove holivudskog studija WARNER BROS i hit naslove kao što su „Šerlok Holms“, „Hari Poter“, „Seks i grad“…

Ukratko, na ovom kanalu vas očekuje kvalitetan program, za svačiji ukus. Star TV na male ekrane donosi najpopularnije televizijske serije današnjice i to najpoznatijih produkcijskih kuća – Sony, Fox, MGM, Universal, BBC, ITV, kao i skandinavskih kuća. Sve što ste željeli od jednog kanala – sitkome, drame, trilere, SF i horor, akciju, avanturu, dramu, dostupno vam je na Star TV kanalu, čiju programsku šemu čini čak 27 različitih naslova nedjeljno, i to 16 serija radnim danima i još 11 serija vikendom. „Doktor Haus“, „G. Robot“, „Bjekstvo iz zatvora“, „Mladi vukodlak“, „Pandur“, „Pravednik“ su samo neke od serija koje vas očekuju na kanalu Star TV, a među njima i nove serije: kostimirane istorijske drame „Poldark“ i „Gospodin Selfridž“, psihološka misterija „Peni Dredful“ i triler misterija „Grad zla“.

Uživajte u još bogatijoj m:tel TV ponudi kanala i popularnim naslovima kanala Star TV!

SUPERSTAR TV se nalazi na poziciji 6, a Star TV na poziciji 7 vašeg daljinskog upravljača!

Više informacija pronađite na sajtu www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na broj korisničkog servisa 0800 50 0

Najkompletnija je m:tel TV ponuda!