Uručen automobil dobitniku m:tel i Huawei nagradne igre

Nakon što su uživo, u programu RTRS-a posljednjeg dana januara ove godine izvučeni dobitnici velike nagradne igre „m:tel i Huawei te voze u novu godinu“, 13. februara je u Bijeljini srećnom dobitniku glavne nagrade uručen automobil.

Devetnaestogodišnji Petar Dragičević iz Bijeljine dobitnik je vrijedne nagrade automobila Opel Crossland X, a u ime organizatora ključeve automobila mu je uručila Sandra Stanić, iz Sektora za odnose s javnošću kompanije m:tel.

„Kada sam čuo da sam dobio glavnu nagradu, bio sam i više nego uzbuđen. Ovo je moj prvi automobil, budući da sam vozački ispit položio prije godinu dana“, rekao je Petar Dragičević i dodao da će mu upravo taj automobil između ostalog omogućiti i da se zaposli, jer živi tri kilometra od grada, pa mu je do sada bilo veoma teško uskladiti prevoz sa radnim vremenom.

„U decembru mjesecu 2018. sam postao Pretplata korisnik m:tel-a, potpisao ugovor i kupio telefon Huawei P20 lite, kojim sam zaista prezadovoljan. Hvala kompanijama m:tel i Huawei na ovoj nagradi koja će mi u budućnosti mnogo toga omogućiti“, izjavio je Dragičević.

Nagradnu igru kompanije m:tel i Huawei pokrenule su 1. decembra 2018. godine, a automatsko učešće u nagradnoj igri osigurali su svi novi i postojeći m:tel korisnici sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, koji su od 1. decembra 2018. godine pa sve do 30. januara 2019. godine, zaključili pretplatnički ugovor uz kupovinu bilo kojeg Huawei telefona iz postpaid ponude m:tel-a.

Iz m:tel-a poručuju da i na ovaj način kompanija želi da obraduje svoje vjerne korisnike, te da konstantno nastoji da ih osim atraktivnim ponudama, za njihov dobar izbor nagradi i vrijednim poklonima.