Studentkinje obične studentske sobe pretvorile u luksuzne

uredjenje studenske soba

Po izgledu sobe, na prvi pogled bismo rekli da ove dvije djevojke žive u nekoj luksuznoj vili. Međutim, ako kažemo da je to njihova studentska soba koju su same uredile, jasno vam zašto su ove djevojke postala pravi internet hit.

studentska soba luksuzna

Abby Bozeman i Lindy Goodson studiraju u Oxfordu, u državi Mississippi. Brucoškinje su željele uljepšati svoj novi dom pa su stvari uzele u svoje ruke. Imajuću u vidu buduće školske dane koji mogu biti jako stresni, željele su od prostorije koja je sada njihova oaza napraviti ušukan i lijep prostor.

zanimljiva soba

Najviše pažnje privlače kreveti, koji su odignuti od poda više nego što je to uobičajno, jer su ispod njih napravile prostor za odlaganje. Zidove su ofarbale u toplu bež boju, koristile su kvalitetne tkanine, te poneki komad namještaja neuobičajan za studentski dom…

Ima tu i uobičajnih stvari za studenjak, poput mikrovalne i mini frižidera, samo su ih one lijepo uklopile.

studentice

Detaljima poput tapaciranog uzglavlja i elegantnih lampi stvorile su utisak luksuznog prostora.

Međutim, djevojke su kazale da su sve stvari kupile u običnim prodavnicama, radnjama polovne robe, a najviše novca su potrošile na tapaciranje uzglavanja i na posteljine.

uredjenje sobe

Međutim, Abby i Lindy nisu jedine koje su ovako uredile svoje studentske sobe. Nakon što su vidjele kako mogu biti lijepe, i druge djevojke su se bacile na uređenje.

unnamed-55-1024x768