Spa centar hotela “Jelena”: Uživanje za sva čula!

Užurbana svakodnevica, obaveze koje se samo gomilaju, lista dnevnih zadataka koja postaje sve duža… Poznato? Ako je odgovor pozitivan – vrijeme je da predahnete.

I ne mislimo na običan predah – vama treba kraljevski tretman koji će da vam regeneriše tijelo, um i dušu. Baš to ćete pronaći u Wellness & spa centru banjalučkog hotela “Jelena”.

Ova oaza mira osvježena je i proširena krajem avgusta ove godine u saradnji sa studiom “Libra”, a o svim pogodnostima i uslugama centra razgovarali smo sa menadžerom i terapeutom Đuricom Štulom.

“Spa centar namijenjen je onima koji žele da se opuste, obnove energiju, pronađu mir, pobjegnu od svakodnevnih briga, obnove vitalnost ili jednostavno žele da se odmore. Na raspolaganju su vam finska sauna, parno kupatilo, hidromasažna kada i različite vrste masaža”, ističe Đurica.

Tu je, dodaje, i relax zona, gdje možete da se odmorite uz voće ili koktele i da na miru odlučite čime ćete sljedeće da se nagradite.

Finska sauna je odličan način da se zagrijete, opustite, riješite stresa i očistite organizam od toksina. Uživanje je neizbježno! Preznojavanje tijela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, poboljšava cirkulaciju i daje koži bolji tonus i elastičnost.

Sauna povoljno djeluje kod problema sa organima za disanje, hidrira i čisti pluća, grlo i nos.

I parno (ili tursko) kupatilo nudi mnoštvo blagodeti – boravak u njemu pomaže u otvaranju pora, poboljšanju protoka krvi i oslobađanju toksina iz kože. Ublažava simptome infekcija respiratornih organa, blagotvorno djeluje na zacjeljivanju rana, opušta napete mišićie, i efikasno je sredstvo protiv nesanice.

Nakon detoksikacije – pravo je vrijeme za masažu. U Wellness & spa centru hotela “Jelena” čekaju vas tri iskusna fizioterapeuta, a na vama je samo da odaberete da li želite sportsku, terapeutsku ili relax masažu.

Ukoliko izgladnite – a la carte restoran je odmah pored. Čeka vas bogat izbor internacionalnih jela, a iz hotela ističu da su posebno ponosni na mediteranski i vegetarijanski meni, kao i na slatkiše.

Ako vam je teško da odaberete samo dio iz bogate ponude – osoblje će kreirati personalizovani program samo za vas. U ponudi su različiti paketi – za parove, grupe ili pojedince, a ovaj centar je i idealno mjesto za proslavu rođendana, djevojačkih večeri, team building…

Hotel “Jelena” se nalazi na nakoliko minuta šetnje od centra Banjaluke, u okviru TC Emporium. Ukoliko vam je potrebno više informacija, posjetite njihovu internet stranicu.

(Mondo.ba/ Foto: Vedran Ševčuk)