Huawei i m:tel predstavili Huawei Mate 10 Pro: Nova era inteligentnih mobilnih uređaja

Kompanije Huawei i m:tel, su u petak 24. novembra, u Banjaluci, premijerno za bh. tržište predstavile Huawei Mate 10 Pro, mobilni telefon koji najavljuje novu eru inteligentnih mašina.

Brojne zvanice, kao i predstavnici medija, imali su priliku da se, mjesec dana nakon svjetske premijere u Minhenu, upoznaju sa vrhunskim performansama uređaja koji podiže iskustvo korišćenja telefona na do sada neviđen nivo.  Huawei Mate 10 serija nastavlja svoju tradiciju superiornih karakteristika, ujedno promovišiću i inovativni mobilni čipset Kirin 970.

Huawei Mate 10 Pro_Jacky Zhao (1)

“Huawei Mate 10 serija donosi prvu mobilnu platformu, zasnovanu na vještačkoj inteligenciji čime pokreće novu eru inteligentnih telefona. Huawei je učvrstio svoju poziciju na svjetskom tržištu, tako da se broj naših korisnika svakodnevno povećava”, izjavio je Zhaozhengwen Jacky, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija Rep Office, ističući da se Huawei kao treći proizvođač mobilnih uređaja, pozicionirao na listi najvrijednijih svjetskih brendova.

Huawei Mate 10 Pro odlikuje unaprijeđena kamera sa dvostrukim sočivom, koja je plod nastavka uspješne saradnje sa prestižnom kompanijom Leica. Telefon posjeduje dugotrajnu i snažnu bateriju, a otporan je na vodu i prašinu.

Huawei Mate 10 Pro_Milica Stojakovic Kondic

„Naša sjajna saradnja sa kompanijom Huawei ponovo je rezultirala činjenicom da ovaj uređaj već možete potražiti u poslovnicama kompanije m:tel. I, kao što se svjetski proizvođači poput Huawei-ja trude da mobilni telefoni budu prava mala umjetnička djela sa mnoštvom dodatnih funkcija, tako i mi nastojimo da iznova kreiramo najbolje pakete usluga i ponudimo ih po najpovoljnijim uslovima na ovom tržištu“, navela je Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.

Zahvaljući superiornim karakteristikama Mate 10 Pro sa pravom nosi epitet najpametnijeg telefona na svijetu, a ovaj uređaj vrhunske izrade i fantastičnog dizajna već sada je dostupan korisnicima kompanije m:tel, i svima onima koji to žele da postanu. U okviru Moj Mix VIP tarife, Huawei Mate 10 Pro može biti vaš već po cijeni od 1 KM.