Sofa sa privatnom kabinom

Kada je u pitanju opremanje malog stana, pametno je birati fleksibilne komade nameštaja koji mogu obavljati više od jedne funkcije, kako biste dobili više prostora.

Danas vam predstavljamo multifunkcionalnu sofu Orwell. Orwell je u osnovi kauč, to je sigurno, ali ima dvije druge funkcije koje ga čine veoma praktičnim i funkcionalnim komadom namještaja, takođe može biti krevet ili još bolje, privatna kabina, nešto kao sakriveno magično mjesto koje svako dijete voli. Zamislite količinu prostora koju možete uštedjeti sa ovim 3 u 1 komadom namještaja.

Orwell je novi projekat Alvaro Goula i Pablo Figuera, pobjedničkog dizajn studija Goula Figuera Studio. Oni su odlučili da funkcionalnu alternativu okupe u jednom od suštinskih komada namještaja u svakom domu. Sa ovim dizajnom možemo imati najbolji kauč, udoban krevet i neophodnu intimnosti koja ponekad može biti propuštena, čak i u našim kućama.

Komad namještaja nije samo mjesto gde može da se sjedi ili leži, već je poziv da se sakrijete unutra, čitate, meditirate…

Na ramu od drveta kabina se vrlo lako montira. Ona dolazi u kompletu sa dušekom i nekoliko jastuka.

orwell-sofa-1 (99)

orwell-sofa-1 (25)

orwell-sofa-1 (4)

orwell-sofa-1 (5)

Izvor- mojenterijer.rs