Sjedište Wiener osiguranja od sada u Banjaluci

Jahorina osiguranje koje od decembra prošle godine posluje pod imenom Wiener osiguranje u skladu sa standardima Vienna Insurance Group u čijem je sastavu, od sada ima sjedište Direkcije u Banjaluci u Kninskoj 1a.

“Opredijelili smo se zaovaj reprezentativni prostor u samom centru Banjaluke, koji ima oko 1400 m² korisnog prostora u koji planiramo da smjestimo oko 70 naših ljudi. Planiramo da zaposlimo novih 30 do 40 radnika, što je važno za ovaj grad kao i za privredu Republike Srpske” rekao je Miroslav Miškić, generalni direktor Wiener osiguranja.

Goran Mandić, član Uprave Wiener osiguranja i direktni predstavnik u Vienna Insurance Group, naglasio je da su tri predhodne godine bile posvećene integraciji i reorganizaciji kompanije.

“Što se tiče 2015. godine, naš plan je ispunjen, izvršili smo promjenu imena, preselili smo kompaniju, zaposlili smo već 10 novih radnika. Do kraja godine želimo da potvrdimo našu tržišnu poziciju na ovim prostorima da zaposlimo još minimalno 30 novih radnika” dodao je Mandić.

viner04

viner18