Sezonski dekor koji odgovara vašem domu

Žuto lišće u parku, džem od kajsije kao glavni predstavnik sezone spremanja zimnice ili možda topla jakna koju ste morali da izvadite iz svog garderobera – koja je vaša prva asocijacija na jesen? Šta god da je vaš odgovor, jedno je sigurno: većina ljudi kaže da se tokom ovog godišnjeg doba osjeća najvedrije, odnosno najsrećnije.

Zašto je to tako – nije nam baš najjasnije, ali nam u potpunosti odgovara. Jesen je uzbudljiva, dinamična, nagovještava promjene i neke nove početke. A kada su počeci u pitanju, zašto ne biste startovali sa nečim tako prostim i jednostavnim kao što je transformacija izgleda vašeg doma?

Od svih stvari kojima se treba radovati na pragu nove jeseni, uređenje vašeg doma za predstojeću sezonu trebalo bi da bude najuzbudljivije. Najbolja inspiracija za jesenji dekor često dolazi iz same prirode, jer ovo godišnje doba donosi predivan niz toplih tonova, tekstura i umirujućih mirisa.

Od svijeća do tople posteljine, evo pet načina da kohezivno stilizujete svoj jesenji dekor tako da savršeno odgovara vašem domu.

 

Sezonsko ukrašavanje se uvek svodi na lične preferencije – neki bi možda želeli očigledan prikaz proslave jeseni, dok bi drugi mogli biti više zainteresovani za kohezivno stilizovanje jesenjeg dekora u svom enterijeru. Bez obzira na to, dozvolite sebi da se zaljubite u boje, teksture i mirise najomiljenijeg doba godine. Ukrasne vaze, svjećnjaci, ili jednostavno zanimljivi i originalni predmeti u toplim jesenjim bojama osvježiće izgled vašeg doma i načiniti ga oazom mira i udobnosti.