Saudijska Arabija će dobiti prvi ultra-luksuzni PORSCHE DESIGN hotel na BLISKOM ISTOKU

Još u septembru prošle godine, lifestyle podbrend kompanije Porsche, Porsche Design, najavio je partnerstvo sa Deutsche Hospitality kako bi stvorio novi zajednički hotelski brend pod nazivom Steigenberger Porsche Design Hotels.

luxurylaunches

 

luxurylaunches

Sada je Fond za razvoj turizma Saudijske Arabije (TDF) potpisao memorandum sa Deutsche Hospitality za izgradnju prvog Steigenberger Porsche Design Hotela u regionu Bliskog istoka. Memorandum je potpisan u prisustvu Ahmeda Al-Katiba, ministra turizma i predsjednika upravnog odbora Fonda za razvoj turizma, mada, grad u kome će hotel niknuti tek treba da bude objavljen.
Izvršni direktor Al-Fakhri je rekao: „Sa zadovoljstvom najavljujemo potpisivanje ovog memoranduma sa Deutsche Hospitality, kompanijom koja kombinuje gostoprimstvo svjetske klase sa visokim standardima kako bi privukla subjekte da investiraju, razvijaju i upravljaju visokokvalitetnim, kultnim hotelom projekata u Saudijskoj Arabiji.”Novi lanac ultra-luksuznih Steigenberger Porsche Design Hotela biće izgrađen na ogromnom iskustvu Steigenbergera koje se proteže preko 90 godina i koristiće filozofiju dizajna i vrednosti koje su isključivo povezane sa Porsche Designom. Hotel će imati najmanje 150 soba, apartmana i penthausa. Hotel će takođe uključivati koncept restorana i salona, ekskluzivne prostore za sastanke, zdravstvene i kozmetičke objekte svjetske klase, sa teretanom i velnes centrom.