Restoran “Čova buraz” oaza sjajne energije, predivnog ambijenta i vrhunske usluge

Za hranu nas vežu najljepše uspomene i emocije koje podsjećaju na toplinu i međuljudsku bliskost koja se stvara za porodičnim stolom. Kroz hranu se družimo, obilježavamo najvažnije trenutke, putujemo, a mirisi i okusi domaće pripremljene hrane nas uvijek vraćaju u djetinjstvo.

Ukoliko ste u potrazi za mjestom koje će vaše obične trenutke pretvoriti u posebne, restoran “Čova buraz” je prava adresa.

Smješten u blizini centra grada, u ulici Krajiških brigada 1, idealno je mjesto za vas, vašu porodicu i prijatelje. Vrhunska jela, predivan ambijent i odlična usluga na raspolaganju su vam u ovom restoranu.

Doručak za dobar dan, pauza za ručak kao predah od napornog radnog dana, te ukusno zadovoljstvo za laku noć, restoran “Čova buraz” je tu da svojom gastronomskom ponudom zadovolji i najzahtjevnije sladokusce. Spoj tradicionalnih domaćih jela, ali i specijaliteta moderne internacionalne kuhinje vas očekuje u ovom restoranu.

“Čova buraz” je oaza sjajne energije, predivnog ambijenta i vrhunske usluge. Ovaj restoran je spoj tradicije, kvaliteta i iskustva. Posjetite ih i uvjerite se i sami.