OMILJENI MATERIJAL ZA UREĐENJE: “BX kamen” nenadmašnom ljepotom upotpunjuje stambeni i poslovni prostor

Prirodni kamen oduvijek se koristio u gradnji, prvenstveno zbog svoje ljepote, ali i trajnosti. Godinama unazad našao je svoje mjesto i u enterijerima.

Zbog raznolikosti strukture i boje kamen je postao omiljeni materijal za uređenje enterijera. Proizvodi izrađeni od ovog materijala zbog svojih nesavršenosti ističu se nenadmašnom ljepotom i neprikosnovenom estetskom vrijednosti, a i uvijek su jedinstveni.

Jedan od načina na koji možete iskoristiti kamen u svom domu ili poslovnom prostoru su podne obloge. Kamene podne obloge su trajne i estetski privlačne, a nude i kvalitet koji ne može nadmašiti ni jedan drugi materijal.

Ukoliko planirate uređenje enterijera, bilo da je on moderan, minimalistički enterijer ravnih linija, najbolji izbor dekorativnog kamena pronaći ćete u kompaniji “BX kamen”. Oblici, boje i dimenzije elemenata izrađenih od prirodnog “BX kamena” uvijek su različiti što ih čini unikatnim primjercima.

Budući da materijal dolazi iz prirode, svaki kamen je jedinstven . Nijanse zrna i boje različite su za svaki komad. Osim elegantnog, prirodnog i individualnog dizajna, prirodni “BX kamen” impresionira svojim zdravim životom i održivošću.

Prirodni kamen iz njihove ponude služiće vam decenijama i ispuniti vaš dom toplinom i prepoznatljivim karakterom. Načini obrade se razlikuju, što stvara zanimljive uzorke, a konačna obrada, kao i način primjene kamena zavisiće o vašem ukusu, primjeni i finansijskim mogućnostima.

Ako trebate pomoć pri odabiru kontaktirajte “BX kamen” na broj telefona 063 943 981 i oni će vam rado pomoći kako biste za sebe izabrali samo najbolje. Njihovu ponudu možete pogledati i na sajtu “BX kamen” , kao i na Fejsbuku i Instagramu.

Prirodan “BX kamen” je bez sumnje najelegantnije rješenje pomoću kojeg možete urediti svoj dom. Ovaj material zasigurno nikad neće izaći iz okvira pravila dizajna enterijera, zbog čega se može uključiti kako u enterijer, tako i u vanjsku gradnju doma. Kako je jako jednostavan za održavanje, te dobro podnosi vlagu, ekstremne temperature i izloženost prašini,  BX kamen predstavlja odličan izbor za svaku sobu, bez obzira je li u pitanju kupatilo, kuhinja, dnevni boravak ili spavaća soba. Njegova ljepota, snaga i pouzdanost stvaraju osjećaj stabilnosti na mjestu kuće koju ukrašava.

(A.M.)