Rekordni rezultati i nastavak investicija za ZTC „Banja Vrućica“

Zdravstveno – turistički centar “Banja Vrućica“ je i u ovoj godini premašio poslovni plan ostvarivši 185 000 noćenja, 6 000 više od planiranog, što je ujedno i najbolji rezultat u proteklih 20 godina.

Godina koja je na izmaku biće upamćena po prirodnim nepogodama koje su zahvatile Republiku Srpsku, no, i pored toga, ZTC „Banja Vrućica“ uspio je još jednom da dokaže da sa pravom zauzima poziciju regionalnog lidera u banjskom i kongresnom turizmu.

„Iako je ova godina bila teška za sve, pa i za turizam, zbog poplava koje su nas zadesile,  kada saberemo reuzltate poslovanja, možemo reći da smo zadovoljni ostvarenim.“, kazao je v.d. generalnog direktora Aleksandar Radošević.

Nastavljena su investiciona ulaganja u svrhu osavremenjivanja ovog turističkog kompleksa. Nakon izgradnje otvorenog bazena, investicije vrijedne dva miliona maraka, polovinom decembra otpočeli su i radovi na renoviranju hotela „Hercegovina“. Planirano je da se tom prilikom zamijeni vodovodna mreža hotela, da se renoviraju kupatila, kao i da se nabavi novi namještaj.  Radošević je naglasio da će, sa završetkom pomenutih radova na renoviranju, svi gosti ovog hotela moći da uživaju u pogodnostima moderno uređenog  rehabilitacionog centra.

ZTC „Banja Vrućica“, zahvaljujući sjajnim poslovnim rezultatima, i ove godine nastavlja tradiciju i svim svojim zaposlenima isplatiće i trinaestu platu.

„Kao i svake godine do sada, dio dobiti ne investiramo u nove projekte već u svoje zaposlene, najviše zaslužne za upješne rezultate našeg kompleksa, koje nagrađujemo trinaestom platom.“, pojasnio je v.d. generalnog direktora Aleksandar Radošević.

Ova kompanija je primjer ne samo po uspješnim rezultatima, već i po redovnom ispunjavanju svih obaveza i izuzetnoj korporativnoj odgovornosti koja se posebno izražava kroz, u današnjoj ekonomiji, nesvakidašnju praksu isplate trinaeste plate svim svojim radnicima.