Sa Umičevićem na čelu: “Bema“ uvijek uz domaće sportske klubove

Tvornica obuće „Bema“ Banjaluka, povodom 19 godina svog rada, uručila je Adidas kopačke za prvi tim Fudbalskog kluba “Rekreativo”, iz banjalučkog naselja Česma, koji se takmiči u četvrtom rangu takmičenja u Republici Srpskoj.

Tako je ova uspješna banjalučka tvornica, koja je postala jedan od simbola domaće privrede, nastavila svoju tradiciju podrške domaćim sportskim klubovima, za šta je u najvećoj mjeri zaslužan prvi čovjek “Beme” Marinko Umičević, nadaleko poznati i priznati sportski radnik, koji godinama pomaže sportiste, klubove i sport uopšte, a i sam je angažovan u više sportskih klubova i saveza.

“Donaciju smo uručili predsjedniku FK “Rekreativo” Miroslavu Radiću, uz prisustvo odbornika u Skupštini grada Banjaluka Bojana Pećanca, na čije sam se apele i molbe i odazvao”, rekao je
tehnički direktor “Bem”, Marinko Umičević. On je dodao da je FK “Rekreativo” član četvrte lige Republike Srpske i da im ovakva donacija mnogo znači. Pored toga, “Bema“ će i u narednom period nastaviti da pomaže sportske klubove i da izdvaja značajne donacije za sport, pa će tako ovih dana potpisati sponzorski ugovor i postati generalni sponzor FK “Naprijed” Banjaluka, jedinog kluba iz naselja Obilićevo i Starčevica.

“Tako da ćemo biti ponosni sponzori “Naprijeda”, koji je zahvaljujući agilnom predsjedniku Vladimiru Rosiću i njegovim radom za kratko vrijeme napisao najljepšu priču, renovirane su prostorije kluba, FK “Naprijed” je upao u viši rang takmičenja, u drugu ligu i zaslužio je našu podršku”, dodao je Umičević, koji je i ovim pokazao da je veliki ljubitelj i donator sporta, ali i dodatno potvrdio da je on čovjek koji živi za sport, a ne od sporta.

N.Sp.