„Prva velika šansa“ – otvorene prijave za novi ciklus

Pet studenata dobilo je svoje prvo zaposlenje, nakon prvog ciklusa plaćene stručne prakse u UniCredit Bank Banja Luka.

UniCredit Bank Banja Luka pokrenula je drugi ciklus programa plaćene stručne prakse „Prva velika šansa“, za koji su prijave u toku. U proteklih nekoliko dana održane su prezentacije na četiri banjalučka fakulteta, gdje su osnovne informacije o praksi i načinu prijave, predstavili upravo polaznici prvog ciklusa programa, koji su nakon šestomjesečne prakse dobili svoje prvo zaposlenje u banci.

Program „Prva velika šansa“ zainteresovao je veliki broj studenata završnih godina ekonomskog, pravnog, prirodno-matematičkog i elektro-tehničkog fakulteta, koji su prisustvovali prezentacijama održanim na ovim fakultetima. Prezentacije su održali polaznici prvog ciklusa: Stefan, Srđan, Dragana, Vladan i Milana koji su podijelili svoje iskustvo obavljanja stručne prakse u UniCredit Bank Banja Luka, te detaljno objasnili ovaj program, kroz koji studenti dobijaju priliku da uče i razvijaju se radeći na konkretnim zadacima u različitim poslovnim područjima banke.

„Za mene lično “Prva velika šansa” je bila višestruko koristan program, jer sam prvi put imao priliku da primjenim teorijsko znanje u praksi, steknem prvo radno iskustvo, te upoznam način na koji funkcioniše veliki poslovni sistem, kao što je jedna međunarodna banka. Predlažem studentima da se prijave i iskoriste priliku da se profesionalno usavrše i steknu nove vještine.” izjavio je Srđan Stijak, koji je nakon šestomjesečne studentske prakse postao dio UniCredit-a.

UniCredit Bank Banja Luka poziva sve studente završne godine fakulteta ekonomskog, pravnog, informatičkog ili matematičkog usmjerenja, koji su motivisani, komunikativni i aktivno koriste engleski jezik, da pošalju svoju biografiju i motivaciono pismo na [email protected], te iskoriste priliku da postanu dio UniCredit tima.

Prijave za program „Prva velika šansa“ otvorene su do 31. marta.