Prokids festival od ponedjeljka u centru Banjaluke

Povodom predstojeće međunarodne sedmice djeteta (1-7. oktobra) agencija Mania uz podršku kompanije Prointer ITSS organizuje trodnevni festival za djecu pod nazivom “Prokids festival”. Uzimajući u obzir kontinuitet u društveno odgovornom karakteru naših aktivnosti, odlučili smo pokloniti našem gradu prvi i jedini festival za djecu, po ugledu na velike gradove iz našeg regiona.

Festival će se održati od 1. do 3. oktobra na platou i parkiralištu ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske, s početkom programa u 12 časova, a završetkom u 20 časova, svaki dan. Za posjetioce festivala pripremili smo raznovrstan program, kao što su, između ostalog, kreativne radionice, trampoline, mađioničari, maskote i drugi animatori, kutak za video igre. Takođe, svaki dan od 17 časova predviđen je muzički program tokom kojeg će uz pjesmu i  igru mališane poslednjeg dana festivala zabavljati i poznati dječiji vlogeri.

Tema ovogodišnjeg festivala je “Slavimo kreativnost”, te je u skladu s tim u ponedjeljak, 1.oktobra u 12 časova predviđen svečani defile ulicom Kralja Petra I Karađorđevića, kojim će se otvoriti festival.

Sva ponuda tokom trajanja Prokids festivala za naše mališane biće besplatna.