“Uplusajte” se sa m:tel Pretplatom

PRETPLATA PLUS je ime novih m:tel tarifa u postpaid mobilnoj telefoniji. Plus u ovim tarifnim modelima je znak za neograničenu komunikaciju!

Kada želite komunikaciju bez ograničenja, a sve to za cijenu mjesečne pretplate koju sami odaberete, onda vam je najbolja opcija m:tel Pretplata. U okviru nje možete izabrati različite tarifne modele sa različitim mjesečnim pretplatama, cijenama poziva za pojedine destinacije i pripadajuće bonuse minuta, SMS-ova i mobilnog interneta.

Prednosti postpaid Pretplata modela u odnosu na prepaid uslugu su brojne, a ono što je najvažnije jeste što kao Pretplata korisnik dobijate nevjerovatne bonuse i to svakog mjeseca, neograničeni internet, ali i posebne ponude za usluge rominga, kao i mogućnost kupovine najatraktivnijih modela telefona po znatno nižim cijenama i na mjesečne rate bez kamate.

Budite u toku sa m:tel novostima, jer pored svih navedenih privilegija koje kao Pretplata korisnik možete dobiti, m:tel vam uvijek nudi i nešto više. Ovoga puta, ukoliko odaberete neku od postpaid Pretplata Plus tarifa sa bonusima za neograničenu komunikaciju, spojite je sa jednim od Tesla telefona iz bogate m:tel ponude, direktno ćete postati učesnici nagradne igre „m:tel + Tesla = šansa za Polo“. Nagradna igra traje do 30. oktobra 2018. godine, a glavna nagrada je Volkswagen-ov model automobila Polo Beats Edition. Druga, takođe atraktivna nagrada je novogodišnje putovanje za dvoje uz poklon bon od 1.000 KM na UniCredit MasterCard kartici. Srećni korisnici još mogu osvojiti Tesla televizore, ali i odlične Tesla 9.2 pametne telefone.

Svakako, pregršt je razloga da budete korisnik Pretplata tarifnih modela, a još neki od njih su što imate i mogućnost dopune prepaid računa drugog korisnika, kao i mogućnost uključenja jednog Prijatelj broja. Cijena poziva prema Prijatelj broju je 0,00 KM/min. bez ikakvih dodatnih troškova.

Neograničena komunikacija čeka na vas u m:tel Pretplata Plus modelima!

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.