Jedinstvena m:tel Open ponuda, počastite se kvalitetom!

Kada poželiš najbolji TV program, sa mnogo dodatnih i jedinstvenih mogućnosti, pridruži se društvu zadovoljnih m:tel Open IPTV korisnika.

S najboljom ponudom TV sadržaja, kvalitetnim i brzim internetom, bonusima u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, ali i aktuelnim ponudama, m:tel Open paketi su zaista najbolja opcija za sve.

m:tel za vas, do kraja avgusta mjeseca ove godine, ima posebnu ponudu! Ukoliko ste korisnici nekog drugog TV operatora, te do 31.08.2017. na bilo koje m:tel prodajno mjesto donesete račun koji to potvrđuje, a odlučite se za m:tel Open paket koji uključuje IPTV, dobijate uplatu do 200 KM na Open računu, u zavisnosti od odabranog paketa.

Navedeni iznos na svom m:tel Open računu moći ćete iskoristiti za plaćanje vaših budućih Open mjesečnih pretplata. Ovo se odnosi i na postojeće korisnike pojedinačnih m:tel usluga, koji ih odluče obogatiti IPTV opcijom, u okviru nekog od Open paketa.

Ovoj sjajnoj ponudi dodajemo i popust na pretplatu! Ukoliko se odlučite za Open do kraja avgusta,  iskoristite i popust na pretplatu koja za prvi mjesec bilo kojeg odabranog Open paketa iznosi samo 0,99KM.

Pored sjajnih TV sadržaja, za fanove dobrog filma, serija, muzike, ali i svih drugih sadržaja, ljubitelji sporta mogu da uživaju u kanalima poput Sport Kluba, Arena Sporta, kao i Eurosport kanalima i to u osnovnom IPTV paketu.

Posebno bismo izdvojili i videoteke u kojima možete uživati ako ste m:tel Open IPTV korisnik, poput svjetski poznate HBO, AXN, Pickbox i Minimax videoteke, sa više stotina časova TV programa bez prekida reklamama. Ne propustite hit filmove na vrhunskim filmskim HBO kanalima, za najzahtjevnije ljubitelje sedme umjetnosti.

Takođe, i Pickbox videoteka nudi za svakoga ponešto, a za one najnestrpljivije, tu je rubrika Hotbox sa najnovijim epizodama američkih premijera. Gledajte filmove u svako doba dana, po želji, pauzirajte, premotavajte i vraćajte na početak, koliko god puta vi to želite.

Sve informacije o jedinstvenim m:tel Open opcijama pronađite na sajtu www.mtel.ba, a za dodatne informacije posjetite m:tel prodajno mjesto ili pozovite besplatan broj 0800 50 000.