Pogledajte novi holivudski dom američke pjevačice Selene Gomez

Američka pop pjevačica i glumica Selena Gomez kupila je novu kuću u Hollywood Hillsu.

Dvadesetčetverogodišnja Selena je za novi dom izdvojila 2,25 miliona dolara, što je veoma povoljno uzimajući u obzir cijenu nekretnina na ovoj lokaciji.

Kuća je nešto manja od onih u kojima je živjela ranije širom Californije, a koje je prodala za 3,5 i 3,3 miliona dolara. Novi Selenin dom se nalazi u Studio Cityju u Los Angelesu, ima tri spavaće sobe i udaljena je 30 minuta od Hidden Hillsa, gdje živi njen dečko, kanadski pjevač i producent Abel Makkonen Tesfaye, poznatiji kao The Weeknd.

Ova kuća je napravljena još 1953. godine, ali je u potpunosti renovirana. Od pogleda znatiželjnika je cijelo imanje sakriveno visokom ogradom, posjeduje bazen, prostor za roštiljanje i odmor.

Svaka prostorija izgleda fantastično, a u spavaćoj sobi su dva velika ormara, kao i dva manja. Tu su i dvije sobe za goste.

Postoji i prostorija u kojoj Selena radi na muzici.

Pjevačica prodaje i imanje u Fort Worthu u Texasu za tri miliona dolara.

Selena-Gomez-kuca spavaca soba Selena-Gomez-kuca 2 Selena-Gomez-House-4525-Lemp-Studio-City-36 Selena-Gomez-House-4525-Lemp-Studio-City-59  selena gomez kuca selena gomez kuca kupatilo selena gomez kuca kuhinja  selena gomez kuca 4 selena gomez kuca 3 selena gomez kuca 2 selena gomez kuca 1 selena gomey kuca selena gomey kuca 2 kuca selene gomezselena gomez vrt selena gomez kuca dvoriste

klix.ba