Prodaje se kuća u kojoj je Beyonce provela djetinjstvo

Beyonce i Jay-Z trenutno žive u prostranoj kalifornijskoj vili, ali prije nego što je najpoznatija članica girl grupe Destiny's Child pijuckala limunadu u luksuznim objektima, ona je odrasla u skromnom, ali i lijepom domu u Houstonu, u Texasu.

Dom Riverside Terrace, koji se često pojavljivao u spotovima Beyonce s početka karijere, tiho se pojavio na tržištu nekretnina u novembru prošle godine i predstavlja jednu od rijetkih prilika da “obični smrtnici” zavire u dom u kojem je odrasla megapopularna pjevačica.

Osim što je u kući boravila Beyonce, ova nekretnina se može pohvaliti i drugim kvalitetama. Naprimjer, budući kupci mogu se radovati životu u blizini glavnih houstonskih muzeja i njegovih glavnih univerziteta. Pored toga, kuća s tri spavaće sobe ima dva kamina, uključujući i jedan na otvorenom.

Kuća ima dvije etaže i prostrano potkrovlje. Glavna spavaća soba ima uzdignutu platformu s mnogo prostora u ormaru. Spiralno stepenište vodi do poslovnog dijela u potkrovlju koje se može iskoristiti kao višenamjenska bonus soba. Također, ova kuća se može pohvaliti i renoviranom kuhinjom s duplom pećnicom, tri kupatila s dvije kade.

Dokumenti pokazuju da je porodica Knowles kupila francusku tradicionalnu kuću 1986. godine i da je tu živjela sve do pete godine života Beyonce. Ova kuća trenutno košta pola miliona dolara, piše House Beautiful.

(klix.ba)