Prirodni “BX kamen” simbol elegancije i luksuza

Kada se radi o visokoj estetici i sofisticiranosti, na svijetu ne postoji nijedan materijal koji može nadmašiti prirodni kamen.

Moderan enterijer i savremeni dizajn uz prirodni kamen izgledaju fantastično. Prednost ovog materijala u odnosu na ostale jeste pored estetskog momenta dugotrajnost i dobro reagovanje na vlagu čime se otvorila mogućnost postavljanja ovog materijala u kuhinji i kupatilu.

Prirodni kamen je predstavljao simbol luksuza i elegancije tokom čitave istorije čovječanstva. Od antike je zauzeo jedno od prvih mjesta po popularnosti i do danas nije izgubio važnost.

Svaka domaćica sanja o lijepoj i funkcionalnoj kuhinji, a da biste stvorili upravo takvu neka vaš izbor bude “BX kamen”. Njihov prirodni kamen daje originalan i jedinstven dizajn vašem omiljenom kutku. Dekor je izdržljiv, otporan, hemijski neutralan, imun na vlagu i temperaturne razlike.

Zbog svojih neobičnih karakteristika, prirodni “BX kamen” u kuhinji uspješno se takmiči s keramičkim pločicama, tapetama… Njihov kamen otporan je na habanje, vlagu, nezapaljiv je i nije privlačan za plijesni, bakterije i gljivice.

Kuhinjska radna ploča od prirodnog kamena istovremeno će estetski lijepo izgledati i biti praktična, izdržljiva i udobna. Ploče od prirodnog kamena uvijek će izgledati plemenito i luksuzno.

Upotreba ukrasnog kamena u unutrašnjosti kuhinje pomaže da dizajn prostorije u kojoj se priprema i uzima hrana dobije novi izgled. Moderni dizajneri često koriste ovaj materijal u svojim projektima.

Prirodni “BX kamen” u kuhinji u sebi nosi pozitivnu energiju i uvijek privlači poglede zbog izražene prirode teksture, boje i volumena reljefne površine.

Kuhinja je posebna prostorija u kući. Pored toga što je to mjesto za kuhanje obroka, kuhinja je i prostor za sastanke sa prijateljima i poznanicima. Da biste stvorili prostor koji će biti ugodan za boravak trebate pažljivo razmisliti i odabrati najbolji materijal za završnu obradu. “BX kamen” je tu da ispuni sva vaša očekivanja. Kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981. Nalaze se u Jajcu, a više informacija je dostupno na njihovom sajtu “BX kamen”, kao i na Fejsbuk i Instagram profilu.

(A.M.)