UniCredit u BiH i partneri obezbijedili popuste za uspješan početak školske godine

Kako bi prvo školsko zvono i nove obaveze školarci i njihovi roditelji dočekali spremni, UniCredit u BiH je, zajedno s partnerima, pripremila popuste od 10% do 25% za sve klijente UniCredit Mastercard kartica, koji do 30.09.2022. godine obave kupovinu kod odabranih trgovaca.

Prilikom plaćanja UniCredit Mastercard karticama na prodajnim mjestima UniCredit partnera, uključujući i internet prodavnice, UniCredit u BiH obezbijedila je popuste za kupovinu novog školskog pribora, odjeće, obuće i elektronske opreme.

Pripreme za nadolazeće školske dane učinite jednostavnijim i iskoristite 10% popusta na asortiman školskih torbi u knjižarama Kultura, kao i 10% popusta na kompletan asortiman, osim udžbenika i robe koja je već na rasprodaji, u prodajnim objektima knjižare Svjetolstkomerc.

Ostvarite 20% popusta prilikom plaćanja UniCredit Mastercard karticama u prodajnim objektima OVIESSE, OVIESSE KIDS i Bojprom, kao i na kompletnu dječiju kolekciju na web shopu brenda Alma Ras. Pripremite mališane za jesenje školske dane uz 10% popusta na novu kolekciju brenda OKAIDI, a za hrabar i siguran korak ka novim školskim avanturama posjetite Astra Borovo i ShoeBeDo, te ostvarite popust od 10% na odabrani asortiman.

Najljepše su vožnje na dva točka u prirodnom okruženju ili na putu od kuće do škole. Iskoristite 10% popusta na kompletan asortiman u najvećoj prodavnici bicikala i biciklističke opreme i web shopu, M-bike. Školski dani koji su pred našim školarcima zahtijevaju učenje iz udžbenika, ali i korištenje računarske opreme. Ukoliko su vašim školarcima potrebne naočale sa zaštitnim staklima ili druga vrsta dioptrijske opreme, iskoristite 15% popusta u Optici Salihbegović, kao i na web shopu. Računarsku i elektronsku opremu potrebnu za učenje i razvoj školaraca pronađite u prodajnim objektima kao i web shopu Imtec, TehnoMag ili EastCodu, uz popuste od 10% do 25%.

Detaljne informacije o popustima i prodajnim mjestima pronađite na web stranici Banke, a kako bi školske obaveze bile ispoštovane, UniCredit je pripremio i raspored časova koji možete preuzeti ovdje.

Sretan novi početak i mnogo uspjeha u novoj školskoj godini svim školarcima želi UniCredit u BiH i partneri!