Prirodni “BX kamen” čini prostor ugodnim za boravak i odmor

Upotreba rustičnih materijala u enterijeru čini prostor ugodnim mjestom za boravak i odmor.

Prirodni kamen je materijal koji ima za cilj da naglasi određene dijelove enterijera ili da se iskoristi za različine vrste dekoracije. Mogućnosti njegove primjene su bezbrojne.

Ovaj materijal u kombinaciji sa nekim drugim materijalima daje različite efekte. Može se koristiti u enterijeru, za sve prostorije počevši od kupatila, kuhinje, hodnika, pa do dnevnih ili spavaćih soba. Takođe se može savršeno iskoristiti i kod uređenja dvorišta.

Ono što je bitno na samom početku je određena vizija onoga što se upotrebom ovog materijala želi postići, te u skladu s tim ne treba pretjerivati. Savjet stručnjaka je povući liniju između dekoracije i zagušivanja i opterećenja prostora.

Elegancija i luksuz su ono što se najčešće dobija u kombinaciji kamena sa dobro postavljenom rasvjetom, staklom ili drvetom. Za ugradnju je bitno obratiti se stručnjacima u ovoj oblasti.

“BX kamen” iz Jajca ispuniće sva vaša očekivanja, a njihov tim će vam pomoći da za svoj dom izaberete najbolje.

Bilo koju teksturu ili boju da izaberete njihov kamen će djelovati veoma moćno u enterijeru, te stvoriti posebnu atmosferu i dati atraktivnost prostoru. Moderni enterijer sa zidovima obloženim prirodnim kamenom, kamenim kaminima ili kupatilima zaista je nadahnjujući.

Povratak prirodnim materijalima pruža dizajnerima enterijera inspiraciju za balans u projektima. Zbog svog izuzetno atraktivnog izgleda prirodni kamen je našao široku primjenu u uređenju kako enterijera tako i eksterijera.

Estetska funkcija nije jedini razlog sve češćeg odabira prirodnog kamena za enterijer. On je takođe savršen toplotni izolator, čvrst i izdržljiv materijal. Široko se koristi u enterijeru zbog svojih fizičkih ali i dekorativnih karakteristika.

Ako u svom domu želite prirodnu i toplu oblogu, u “BX kamenu” ćete naći različite boje i teksture koje će se savršeno uklopiti u bilo koji stil. Nalaze se u okolini Jajca, mjestu Divičani. Možete ih kontaktirati na broj telefona 063 943 981. Njihovu ponudu pogledajte na sajtu “BX kamen” kao i na društvenim mrežama fejsbuk i instagram.