Otkrivamo za vas: Oaza u gradskom jezgru

Pod okriljem banjalučke Sportske dvorane „Borik“, a u hladu višedecenijskih platana i lipa smjestila se jedna od najljepših gradskih bašta, bašta restorana „Borik“.

Ambijent okružen zelenilom u ovoj oazi mira pruža osjećaj izolovanosti od gradske vreve, iako je ona nadomak ovog smiraja. Ovaj opuštajući ambijent sa ugodnim eksterijerom u tri nivoa prostire se nesposredno pored platoa Sportske dvorane, te je pored banjalučkih sportista mjesto gdje ljubitelji ukusne i zdrave hrane vole provoditi svoje vrijeme.

Pored raznovrsnog menija i odličnih svježe cijeđenih sokova od raznih vrsta voća i povrća, u ovom ambijentu često se u večernjim časovima organizuju tematska praćenja sportskih utakmica. Ovih 300 metara kvadratnih površine vanjskog prostora poslužilo je mnogim banjalučkim klubovima za organizaciju proslava šampionskih titula, ali i svim građanima koji su ovaj prelijepi restoran birali za svoje svečane prilike i proslave značajnih datuma.

Ukoliko do sada niste, predlažemo vam da posjetite ovu oazu koja već dvije godine u ambijentu okruženom zelenilom, mami bjeg u vrelim ljetnjim danima.

(B.K)