Pretvorite svoj stari bicikl u umjetničko djelo

Stari bicikli su oduvijek imali nostalgiju i svoju umjetničku estetiku, a ako imate nekoliko bicikala koji samo brišu prašinu u šupi u vašem domu, zašto ih ne pretvoriti u komad interijera?

 

Malo ljudi može reciklirati beskorisne stvari u nešto izvanredno, čak se i stari bicikl koji možda nema nikakvog značenja zapravo može pretvoriti u skriveno blago. Stari ili pokvareni bicikl mnogima možda neće biti od koristi. Međutim, za one koji su kreativni, stari bicikli mogu se ponovo koristiti u razne vrste ukrasnih predmeta za ukrašavanje domova, stanova i vrtova. Od pretvaranja cijelog bicikla u sto, dekorativni zaslon ili samo korištenja njegovog dijela, evo nekoliko genijalnih načina da svoj stari bicikl pretvorite u umjetničko djelo. Inspirirajte se!

Korištenje svih dijelova bicikla

Ako vaš stari bicikl ima mnogo nostalgije, vjerovatno je previše dobar da biste ga bacili. Štoviše, bicikl i dalje izgleda netaknut iako više ne radi. Sve dijelove bicikla možete koristiti kao dio dekoracije ili namještaja. Premažite ga bojom, lakom ili dodajte podlogu kao sto u prostor za odlaganje. Također možete postaviti svoj stari bicikl na zid dodavanjem okvira ili drugog ukrasnog elementa. Ovaj stari bicikl služi ne samo kao izložba već i kao muzej umjetnosti u kući.