Potražite ideju i inspiraciju za uređenje vašeg doma uz emisiju Dom info FOTO, VIDEO

Osma epizoda emisije Dom info emituje se na bh. televizijama,  a u ovom izdanju gledaoci imaju priliku da otkriju brojne korisne informacije iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera.

Iz kompanije „BX kamen“ donosimo savjete vezano za prozorske klupice. Svima je poznato da je prirodni kamen materijal bez premca kada je u pitanju uređenje doma, a ovaj put prozorske klupice od prirodnog kamena jedna su od tema emisije Dom info.

Ekipa emisije posjetila je SC Borik odakle donosi više informacija o ovom sportskom centru i značaju sporta za naše zdravlje.

Verano motors organizovao je u Banjaluci Volvo dan. Ovo je bila prilika da dobijemo više informacija o Volvo vozilima.

S obzirom na to da se bliži ljeto i godišnji odmori ekipa emisije posjetila je Neum odakle donosi korisne informacije o turističkoj ponudi hotela Jadran i Marea.

Koji su to noviteti u ponudi restorana Stara Ada takođe možete saznati ukoliko budete uz osmu epizodu emisije Dom info.

Potražite ideje i inspiraciju za uređenje vašeg doma uz emisiju Dom info. Pored emitovanja na brojnim TV stanicama u BiH, emisiju možete pogledati i na YouTube kanalu Dom info.

Svoje komentare, prijedloge, pitanja možete slati na mail adresu portala “Dom info”, kao i na zvanične profile na društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter).