‘Ponesite’ internet na more

Ako ste ove godine odlučili da ljetujete u Hrvatskoj, a korisnik ste m:tel postpaid usluge Pretplata, ili to želite postati, sada možete svoj internet ponijeti sa sobom.

Ova ponuda vam omogućuje da kupovinom tarifne opcije „NET HR Telekom“, na svom računu dobijete 1 GB interneta koji možete da koristite dok boravite Hrvatskoj u mreži operatora T-Mobile. Period važenja kupljenog mobilnog interneta je 10 dana, nakon čega možete ponovo birati istu opciju, kako biste i dalje uživali u internetu, čak i kada ste van matične mreže.

Takođe, ovu tarifnu opciju možete ponovo uzeti i prije isteka važenja već kupljene opcije, ako su vaše potrebe za mobilnim internetom veće, jer će u tom slučaju na postojeće stanje biti dodata količina kupljenog interneta, a period važenja će biti produžen za novih 10 dana.

Tarifnu opciju za 1 GB mobilnog interneta koje možete koristiti u mreži T-Mobile aktivirajte slanjem SMS-a sa sadržajem NET 1GB HT, na broj 065 1155.

Ukoliko želite provjeriti trenutnu količinu mobilnog interneta u okviru opcije „NET HR Telekom“ na svom računu, možete to učiniti slanjem SMS-a sadržaja STANJE na kratki broj  065 1111.

Podsjećamo vas da i m:tel prepaid Dopuna korisnici, na svojim putovanjima mogu koristiti opciju kupovine mobilnog interneta, a koji mogu koristiti u T-Mobile mrežama, uz tarifnu opciju „Roming NET“, koja se aktivira putem servisa Moj meni, pozivom koda *100#.

Za više informacija pozovite besplatan broj 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.