Pogodnosti UniCredit Bank Banja Luka za studente i srednjoškolce

UniCredit Bank Banja Luka u okviru inicijativa iz domena društveno odgovornog poslovanja, te kao partner Grada Banja Luka sa kojim je u protekloj godini ozvaničila Sporazum o saradnji koji omogućava posebne pogodnosti za stipendiste Grada Banja Luka, uplatila je jednokratne subvencije kao vid poklona u iznosu od 50 KM, za učenike i studente sa najboljim prosjekom. Dodatnim vrijednim poklonom nagrađene su i najbolja srednjoškolka i studentica prema rang listi stipendista Grada Banja Luka koje primaju stipendiju preko računa otvorenih kod UniCredit Bank Banja Luka.

Tim povodom i kako bi im uljepšali prazničnu atmosferu u banci su ugošćene srednjoškolka i studentica sa najboljim prosjekom; Anđela Vasilić, učenica trećeg razreda gimnazije i Jelena  Medarević, studentica Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.  Njih dvije u banci su ugostili član Uprave banke Siniša Adžić i direktor Segmenta Ličnog bankarstva Miroslav Topić.

“Protekle sedmice smo na račune naših studenata i srednjoškolaca – stipendista Grada Banja Luka uplatili jednokratne subvencije od po 50 KM kako bismo ih nagradili za njihov izuzetan uspjeh u dosadašnjem školovanju, ali i ukazali na prednosti saradnje sa našom bankom. Dodatno imali smo zadovoljstvo ugostiti najbolju studenticu Jelenu Medarević i učenicu Anđelu Vasilić kako bismo im uručili poseban poklon jer su one prema rang listi stipendista Grada Banja Luka, student i srednjoškolac sa najboljim prosjekom koji imaju otvorene račune i primaju stipendije preko naše Banke. Bilo je zadovoljsto uljepšati predstojeće praznike ovim dvjema sjanim, mladim damama i poželjeti im nastavak uspješnog školovanja”, rekao je Miroslav Topić, direktor Segmenta Ličnog bankarstva u UniCredit Bank Banja Luka.

Pored navedenog, UniCredit Bank Banja Luka omogućila je za sve srednjoškolce i studente u Republici Srpskoj koji redovno upišu školsku godinu, te za to prilože uvjerenje o redovnom upisu, otvaranje i vođenje paketa proizvoda pod nazivom „Modula paket” a koji mladima iz ove kategorije omogućava korištenje tekućeg računa, MasterCard plate kartice i mobilnog bankarstva –  bez naknade. Dodatne informacije o ovoj vrsti pogodnosti za studente i srednjoškolce svi zainteresovani mogu zatražiti u jednoj od 36 poslovnica UniCredit Banke, putem besplatnog telefona 080 051 051 ili na web stranci www.unicreditbank-bl.ba.