OBOJEN TOPLIM TONOVIMA “BX kamen” stvara elegantan dom

Prirodni kamen jedan je od najstarijih i naljepših građevinskih materijala. Ima široku primjenu u arhitekturi i građevinarstvu, ali i u dizajnu enterijera i ekstrijera. U svojim završnim oblicima krasi mnoge stambene i poslovne prostore.

Vijekovima unazad ovaj materijal važi za jedan od najfinijih i najelegantnijih prirodnih materijala. Osim jedinstvene ljepote i dekorativnog značenja prirodni kamen je odličan izolator, fizički paktičan i savršeno se uklapa u sve estetske promjene unutar enterijera.

Upotrebljava se kao spoljna obloga za fasade, popločavanje dvorišta i prilaznih staza, kapija, za izgradnju fontana, ali i za uljepšavanje unutrašnjih zidova, podova, kamina, kuhinjskih ploča, klub stolova itd.

Od otmenog i elegantnog izgleda, izuzetno visoke otpornosti i dugovječnosti, pa sve do vanvremenskog utiska koji ostavlja, prirodni kamen se oduvijek isticao kao najkvalitetniji materijal.

Kompanija “BX kamen” iz Jajca eksploatacijom kamena se bavi dugi niz godina, a raznovrsnost njihovog kamena kako u boji, tako i u teksturi izdvaja ga u odnosu na druge. Ova kompanija kamen vadi u kamenolomima Poljane i Crvene stijene, a kasnije ga siječe na ploče u dimenzijama i obradama po želji kupaca.

Ugradnjom njihovog kamena u enterijeru ili oblaganjem zidova u eksterijeru vaša kuća dobija ton otmenosti i elegancije. BX kamen ima prirodnu ljepotu koja se vremenom, pod raznim uticajima ne mijenja. Čak i usljed izloženosti suncu, kiši i drugim spoljašnjim uticajima njegova jedinstvena struktura, tekstura i boja ostaju upečatljivi. Dok neke vrste kamena imaju hladan izgled, druge mogu biti živopisne i obojene toplijim tonovima.

Ovaj materijal je nezaobilazan u dizajnu enterijera za svakog ko želi da unese dozu luksuza u svoj životni prostor. Budite i vi jedan od zadovoljnih klijenata kompanije “BX kamen”. Kontaktirajte ih telefonom na broj 063 943 981, a više informacija dostupno je na njihovom sajtu, kao i na fejsbuk i instagram profilu.