Pločice zasnovane na francuskom krečnjaku iz Fiandre Architectural

Fiandre Architectural je predstavio pločice koje podsjećaju na francuski krečnjak koji se tradicionalno koristi u Burgundiji i kolekciju zasnovanu na predivnim vrstama mramora.

 

dezeen

Marmi Maximum kompanije Fiandre Architectural Surfaces  je asortiman pločica zasnovan na najfinijim mermerima na svijetu. Pločice su dostupne u standardnim i velikim formatima i dolaze u nizu boja uključujući Nero Damascato, koji je tamni mermer sa smjelim zlatnim žilama.

Pločice velikog formata iz kolekcije su tankog profila, namijenjene za korištenje kao radna ploča, klizna vrata i za kupatilo.

Asortiman pločica Roc Ancien dizajniran je tako da liči na istrošenu teksturu i zamućenu površinu burgognskog kamena, francuskog krečnjaka koji se tradicionalno koristi u zgradama u Burgundiji. Roc Ancien je dostupan u tri boje, uključujući Roc Beige toplih tonova, Roc Gris hladnih tonova i Roc Blanc blijedih tonova.

 

dezeen

Fiandre Architectural Surfaces je proširio svoju kolekciju keramičkih pločica Marble Lab na 12 boja, od kojih svaka oponaša neke od najpoželjnijih vrsta kamena. Kolekcija uključuje Dark Marquina, imitaciju crnog mramora s nježnim bijelim žilama, i Atlantic Grey, koja nježno spaja nijanse sive i krem.

 

dezeen

Musa+ je svestrana kolekcija keramičkih pločica koja se može koristiti i na podovima i na zidovima . Kolekcija je dostupna u različitim veličinama i teksturama uključujući ploče, trake, daske, šesterokute, kvadrate i dijamante, dizajnirane da budu raspoređene u više konfiguracija. Musa+ dolazi u nizu neutralnih boja i u tri različite završne obrade, uključujući sjajni, polupolirani i efekt podignutog drveta.

dezeen

Fjord je kolekcija pločica koja sadrži efekte oblaka ton-na-ton koji su podstaknuti divljim skandinavskim pejzažima.Pločice su pogodne za unutrašnje i vanjske prostore, uključujući bazene, banje, saune i baštenske površine.

 

dezeen

Fiandre Architectural Surfaces je brend porculanskih pločica sa sjedištem u Italiji. Brend proizvodi široku paletu podnih i površinskih obloga koje su prikladne za velike arhitektonske projekte i stambene domove.

 

dezeen