Philipp Plein predstavlja luksuzni namještaj za vaš dom

Kolekcija Philipp Plein Home kreirana je u saradnji sa Eichholtz, vodećim veletrgovcem luksuznog dizajnerskog namještaja, rasvjete i kućnih dodataka.

Sa asortimanom Philipp Plein Home od 180 komada, slavni kreativac se vraća svojim korenima kao dizajner namještaja i enterijera. Kolekcija obuhvata raskošan namještaj, osvjetljenje i dodatke čiji dizajn slavi život i kreativnost bez ograničenja. Ovi šareni komadi su obavezni za internacionalnu džet-set klijentelu koja teži glamuroznom načinu života.

 

Kolekcija uključuje luksuzne sofe od somota sa prepoznatljivim zlatnim detaljima, osvjetljenje od ručno duvanog stakla, ogledala sa logotipom i NFT-om i sjajne trpezarijske stolove sa integrisanim zlatnim palmama, smjele svilene jastuke, tepisone i još mnogo toga. Philipp Plein Home kolekcija je savršen izraz blistave ličnosti dizajnera, prožete harizmom i buntovničkim duhom.

Osnivač međunarodne grupe Philipp Plein koja uključuje brendove Philipp Plein, Plein Sport i Billionaire, Filip Plajn je studirao prava pre dizajniranja luksuznih kreveta za pse. Poslovni magazin Bilanz je naveo Plajna kao jednog od najbogatijih pojedinaca u Švajcarskoj za 2019. godinu u svojoj godišnjoj listi „Top 300 najbogatijih“ sa neto vijednošću od 300 miliona švajcarskih franaka.

Poznati dizejner je sarađivao sa mnogim poznatim ličnostima uključujući Mišu Barton, Lindzi Lohan, Snup Doga, Ritu Oru, Naomi Kembel, Igi Azaleju, Grejs Džons, Krisa Brauna, Paris Hilton i Flojda Mejvedera.