Ovako izgleda stan Romane Panić

romana-panic
Romana Panić je za Pulsonline otvorila vrata svog doma na Voždovcu, tik iznad Marakane.

“Dekoracije na zidovima su moje, a namještaj je bio ovdje kad sam se uselila. Pa ovo mi je osmi stan od kada sam u Beogradu, živjela sam svugdje. Zato i nemam baš želju da nešto namještam i trudim se u iznajmljenim stanovima. Ovdje je samo još taj ćošak s kompjuterima moj”, priča Romana.

romana-panic-dom

“Super je ovaj dio Voždovca, svuda sam živjela, ali ovde je fantastično… Mirno, a blizu centra, za pet minuta si u gradu. Volim Voždovac, predivan mi je. A, da, i taj žabac je moj. Obožavam ga”, pokazuje Romana na još jedan njen dio u stanu.

stan-romane-panic

“U Beogradu sam tačno dvanaest godina. U stvari, 12. septembra biće toliko. Od osamnaeste godine sanjala sam o Beogradu, i kada sam u Republici Srpskoj uradila sve što se moglo, spakovala sam se i došla.”

stan-romane-panic-2

U stanu u kome, inače, nema mnogo detalja izdvaja se sobni bicikl.

“Godinama je stajao kao ukras, ali kada sam shvatila da su mi za vježbanje u nekoj teretani u gradu potrebna tri ili četiri sata, dok se spremim, odem, vratim, riješila sam da ga aktiviram. Pustim neku moju muziku, sjednem na njega i vrtim ga jedno dvadeset minuta. Poslije uradim još neke vježbice, i to je to. Volim i da plešem. Uvijek me pitaju kako održavam liniju, kako je moguće da nemam celulit. Pa baš se trudim.”

stan-romane-panic-3

Što, da se ne snalazi u kuhinji kao i za mikrofonom?

“Snalazim se u kuhinji, nego šta. Znam da kuvam. Ipak, sada imam jednu tetu koja mi dva-tri puta nedeljno nešto skuva pošto volim da jedem domaće. Ma, volim da kuvam, ali ne samo za sebe. Ako kuvam, onda zovem prijatelje. Dosade mi nekada restorani, mada i dalje idem u njih. To je malo i nezdravo, a malo i dosadi.”

romana-panic-stan-2

 

pulsonline.com

Foto: RAS/SRBIJA