Osvježite svoj prostor tapetama

U susret hladnijim danima i magičnoj promjeni prirode, mnogi od nas traže načine da unesu dio te jesenje čarolije u svoje domove.

Kako se listovi boje u zlatno, crveno i narandžasto, i naši životni prostori mogu odisati sličnom toplinom i šarmom. Kompanija Instabilelab prepoznala je tu potrebu i želju za osvježenjem prostora sa dolaskom nove sezone.

Tapete su postale popularan izbor za mnoge koji žele da brzo i efikasno transformišu svoj prostor. Ne radi se samo o običnom zidnoj oblozi; savremene tapete su umjetnička dijela koja oživljavaju prostor i pružaju mu jedinstven karakter. Instabilelab nudi širok spektar dizajna koji odražavaju bogatstvo i dubinu jesenjih boja i motiva. Od apstraktnih prelaza boja do detaljnih ilustracija šuma i listova, izbor je raznolik i privlačan.

A kada je riječ o tkaninama i tepisima, oni igraju ključnu ulogu u dodavanju topline i udobnosti. Dok tkanine mogu transformisati nameštaj i prozore, tepisi postavljaju ton za cijelu prostoriju, vezujući sve elemente zajedno.

Kako se sezona mjenja, tako se i naši domovi mogu prilagoditi i odražavati tu promjenu. Uz prave materijale i dizajn, vaš životni prostor može postati savršeno utočište za uživanje u svemu što jesen donosi.

 

Instablielab

 

Instablielab

ADAMINA – Kolekcija “Remember Me”

Ogromni cvjetovi oživljavaju zid i daju ličnost prostoriji, bilo da je to spavaća soba ili dnevni boravak. Topli tonovi boja Instabilelab tapeta Adamina savršeno se slažu s jesenjim vibracijama i svjetlošću sezone. Najnovija kolekcija “Remember Me” u svojoj nijansiranosti karakterišu pejzaži, listovi i cvjetovi, pružajući trenutak inspiracije i harmonije svima koji borave u tim prostorima.

 

CHERYL – Kolekcije “Remember Me” i “Carpetia Royal”

Zid koji je kao prazno platno, sa motivima koji izgledaju kao da su ručno nacrtani: to je snaga “Artistic”, varijacija Instabilelab kolekcije “Remember Me” koja vas uranja u sanjiv, harmoničan i slikarski svijet. Cheryl nudi nježne nijanse, oživljene listovima koji su poput naglih poteza četkicom toplih boja. Paleta koja pomaže da zamislite i stvorite prostore kojima vodi, pružajući nove percepcije. Motiv Cheryl je takođe dostupan kao tepih u kolekciji “Carpetia Royal”, koja nudi trideset srednjih i velikih modela kako bi se istakla elegancija prostora.

 

DHARMA – Kolekcija “Remember Me”

Veliki biljni motiv, s bojama koje podsjećaju na zlatne atmosfere jeseni i dočaravaju slast sezone, karakteriše tapeta Dharma. Boje naglašavaju promjenu svjetlosti u različito doba dana, s lakoćom nijansi, dizajniranih da naglase prirodu u mekim, apstraktnim oblicima.