Novo iz Kreddy servisa: robni krediti do 4000 KM za sve što ste oduvijek željeli da kupite

kreddy robni krediti

U sklopu finansijskih usluga online servisa Kreddy od sada je uključena ponuda robnih kredita u mnogobrojnim prodavnicama. Željene proizvode vrijednosti od 100 do 4000 KM sada možete priuštiti uz otplatu od 3 do 24 mjeseca nakon kupovine. Ova nova Kreddy usluga ima za cilj da svojim korisnicima omogući brzu pomoć kada je najpotrebnija.

Ako ste planirali da kupite novi računar, bicikl, uložite u dom kupovinom novog namještaja ili renoviranjem kupatila, od sada ne morate da čekate na „bolja vremena“ u kojima ćete imati dovoljno novca za sve što želite. Zahvaljujući Kreddy robnim kreditima možete da ispunite sve vaše zamisli, bez odlaganja.

Kreddy robni krediti dostupni su u prodavnicama GMP enterijeri, Ardor, Royal AM, Technik Beko Shop, Delta PC Shop, Mobitech, InfoCom, Good Sound, Auto Milovanović, Viv centar, LD Bike te Soković, a ova lista će u narednom periodu biti proširena i na druge šopove kako bi se pokrile što šire potrebe klijenata.

prodavnice

Kompletna procedura odobravanja Kreddy robnog kredita obuhvata dva jednostavna koraka. Prvi korak je popunjavanje zahtjeva sa željenim artiklom i periodom otplate u prodavnici po izboru. Drugi korak je slanje fotografije zahtjeva, predračuna željenog artikla i dokumentacije Kreddy timu putem Viber-a.

Umjesto maštanja o svemu što biste željeli priuštiti, upravljajte novčanim prilivima da biste pametno investirali. Uz Kreddy robne kredite je to realno i ostvarivo. Kako biste bili u toku sa svim informacija i ponudama robnih kredita u prodavnicama, pratite Kreddy Facebook stranicu.

Postanite Kreddy saradnik!

Posjedujete trgovinu, ali ne i način plaćanja na rate? Ako želite to da omogućite i povećate nivo zadovoljstva kupaca, te tako povećate prodaju, pozovite nas na 065 038 038 kako biste dogovorili saradnju sa Kreddy timom. Uz naše robne kredite nećete morati brinuti za plaćanje rata, a vaši klijenti će imati mogućnost kupovine bez obzira na trenutne finansije.