Novi koncept super bazena

Kompanija Super Yacht Tender & Toys kreirala je jedan nevjerovatni proizvod, namijenjen ljudima koji uživaju u moru i vole plivanje u bazenu…

Nazvan SuperPool, ovo je zapravo bazen na naduvavanje sa mrežom koja filtrira vodu. On ima i odvojenu palubu za uživanje i kreira privatno područje za plivanje, gde god da vlasnik poželi. Ima podne daske koje se mogu otkačiti, pa se može napraviti u željenoj formaciji i strukturi. Takođe, on ima i baldahin koji se koristi za obezbjeđivanje hladovine, a može biti i uklonjen u potpunosti za potrebe onih koji žele da uživaju u sunčanju.

Vlasnici ovog interesantnog proizvoda mogu donijeti i stolice na palubu za sunčanje, tako da je SuperPool idealni prostor za malu zabavu na plaži. Zahvaljujući LED sistemu osvjetljenja, ovaj super bazen se može koristiti i tokom noći.

Napravljen je upotrebom visoko kvalitetnih materijala, preko veoma otporne i snažne strukture, SuperPool se veoma lako koristi. Za tren oka, možete napraviti svoju privatnu zabavu u sred okeana.

luksuz-dizajn-superbazen (5)

luksuz-dizajn-superbazen (4)

luksuz-dizajn-superbazen-99

luksuz-dizajn-superbazen (2)

luksuz-dizajn-superbazen (9)

luksuz-dizajn-superbazen (8)

luksuz-dizajn-superbazen (10)

Izvor – luxlife.rs